Centrul Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă pentru persoanele cu scleroză multiplă și boli neurologice rare – Acces Abilitate

Posted: September 17, 2010 by mihaiela in Uncategorized
Tags: , ,

Societatea de Scleroză Multiplă din România derulează în parteneriat cu Alianţa Naţională de Boli Rare un proiect finanţat de Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenţie 6.2 „Îmbunătăţirea accesului şi a participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”, cu titlul Centrul de Ocupare a Forţei de muncă pentru persoane cu scleroză multiplă şi alte boli neurologice rare – Acces Abilitate.
O să vă întrebaţi, de ce până acum nu se vede nimic din ceea ce face acest proiect. Răspunsul este simplu. Pentru ca noi să oferim beneficiarilor acestui proiect oportunitatea de a se angaja, a trebuit să pregătim întâi cadrul general, infrastructura Centrului de Ocupare, a trebuit mai întâi să pregătim materiale informative prin care să comunicăm angajatorilor posibilităţile pe care le au în angajarea unei persoane cu dizabilități, avantajele oferite de către stat și avantajele financiare, dar trebuie să pregătim și sistemul de operare în care persoanele care doresc să se angajeze se vor înregistra pentru a facilita angajabilitatea.
Astfel, în ultimele luni s-a lucrat împreună cu partenerii din acest proiect la materialele informative care vor fi transmise angajatorilor, s-au finalizat achiziţiile pentru sistemul work path care se va finaliza în luna iulie și care va putea fi accesat pe pagina de internet destinată acestui proiect care va fi pusă la dispoziţia dumneavoastră din luna august.
Persoanele cu scleroză multiplă și boli neurologice rare care doresc să se angajeze pot să ne contacteze încă de pe acum pentru a fi luați în evidență și ulterior să fie ghidaţi către sistemul work path.
Pentru întrebări cu privire la acest proiect vă stăm la dispoziţie la numerele de contact ale societății sau la adresa de e-mail : office@smromania.ro sau office@apwromania.ro .

Claudia Torje – manager de proiect

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s