Adunarea anuala a AWSR – 25 octombrie 2009 – Bucuresti

Posted: November 27, 2009 by mihaiela in ANBRaRo
Tags: , , , , ,

Adunarea naţională a AWSR a avut loc pe data de 31 octombrie 2009 în Bucureşti. La această adunare au participat familiile beneficiarilor, medici reprezentând specialităţile: genetică,  specialişti în terapie comportamentală, logopedie,  reprezentanţi ai mediului educaţional, sponsori şi reprezentanţi ai DGASPC sector 1, precum şi alte persoane interesate să afle mai multe detalii despre sindrom şi despre terapiile ce pot fi aplicate în acest caz.

În cadrul adunării vorbitorii au susţinut mai multe prezentări cu scop informativ, fiecare prezentare a fost urmată de o sesiune de întrebări şi discuţii între persoanele specializate şi publicul prezent.

În timp ce părinţii asistau la prezentările ce se desfăşurau în amfiteatru, copiii se jucau şi participau la diferite activităţi recreative sub supravegherea voluntarilor într-o cameră special amenajată. Dorica Dan a prezentat activitatile APWR si proiectul NoRo – Parteneriat Norvegiano – Roman pentru progress in bolile rare si a invitat parintii copiilor cu Sindrom Williams sa participle in grup la tratament in cadrul Fundatiei ACASA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s