Chronic Disease & Health Management 2009

Posted: October 19, 2009 by mihaiela in conferinte
Tags: , , , , , , , ,

poza

Galerie photo

Video

Prezentari

Comments
  1. mihaiela says:

    Tinand cont de faptul ca bolile cronice sunt o problema globala in continua dezvoltare, iar baza de cunostinte evolueaza permanent, exista o nevoie presanta pentru ca diverse tari si institutii sa actioneze proactivi. La acest eveniment au fost invitati speakeri internationali pentru a angaja comunitatea globala a profesionistilor din domeniul sanatatii care abordeaza aceasta chestiune critica. Avem totodata angajamente de participare activa a reprezentantilor tarilor din sud-estul Europei.
    Principalele noastre obiective legate de aceasta conferinta internationala sunt acelea de a impartasi cadrul de functionare a MBC, identificarea factorilor critici de succes si promovarea programelor locale si internationale care au dat rezultate. Vor fi de asemenea oportunitati de cooperare si legatura intre tarile care sunt in cautare de informatii pentru a dezvolta programe specifice propriului sistem.
    Audienta acestei conferinte a fost compusa din reprezentanti ai Ministerelor Sanatatii din regiune, doctori, profesionisti, reprezentanti ai spitalelor, furnizorii de echipamnete si organizatii de pacienti
    Dorica Dan a prezentat lucrarea “Pacietul expert – partener al sistemului de sanatate”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s